♥ Update of my life again

Blir lika förvånad varje gång jag själv loggar in här, och ser hur många besökare jag har dagligen trots att jag är sämst på att uppdatera.. ♥ tack för att ni orkar kolla in här...
 
Har sedan sist jag skrev, nu gift mig & haft mitt bröllop. Blev en lång natt, och jag kunde knapp gå i slutet av den kvällen. Så nu heter jag alltså Jasmin Chamoun, är gift och bor med min man i våran lägenhet. #goals ♥
Klänningen har jag lämnat in på kemtvätt (ja den vart lite svart & svettig efter "the-big-night, av allt dansande). Sen är min tanke att sälja bort den. Min egen designade brudklänning, jag behöver ju inte den mer. Varför spara liksom? Man gifter sig bara 1 gång i livet.
 
Massa jobb som alltid. Jobbar kvar på Hööks Hästsport.
Har tänkt att jag vill börja rida igen, man tappar ju så mycket och nu har jag inte gjort det sedan vi sålde våran häst Lucio (snart 9månader sedan).. Annars träning/min simning har jag inte riktigt haft tid med, hmm..
 
Spa-besök har vi hunnit med också efter bröllopet. Blev bara 2-nätter, så får "smekmånaden" komma senare fram när vi har tid, då blir det resa utomlands. Nu var vi "bara" i Göteborg på Sankt Görgen Spa. Inte det bästa, fint såklart men dålig mat, för oss iallafall.. Vi ångrar inte besöket, men dit kommer vi inte åka igen. Tur att vi fick denna "spa-semester" sponsrat av Ung Cancers Stipendium (för dig som cancer-drabbad/anhörig läs mer här ---> Ung-Cancer-Stipendium). Annars hade det varit väldigt dyrt.
Ett litet urval av några bilder, finns massa bättre tagna av fotografer som jag dock själv ännu inte fått se.
Dessa kommer upp så fort jag får bilderna. See you soon //Quueen Jasmin ♣♠♦
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Foto, Personligt;
Taggar: 2017, Stockholm, UngCancer, brud, brudklänning, bröllop, emanuel, fest, göteborg, jasmin, spa, äktenskap