Miss Jasmin, är helt spaghetti just nu

Jag har hunnit med så mycket under senaste dagarna så jag knappt själv hinner med!
 
Har varit och simmat/tränat redan 2 gånger under en vecka, superbra och roligare träning än tex gym. Funderar starkt på att nu fixa ett medlemskap och börja simma oftare! Inte så långt hemifrån till simhallen heller.
Har även försökt, då menar jag grovt minska på godis, läsk osv och försökt äta mindre portioner/mindre kolhydrater som pasta, potatis. Riktigt svår utmaning, för jag är en otroligt kräsen människa. Äter inte sallad, gönsaker, frukter, fisk så det blir ju svårt, när jag i princip lever på socker och kolhydrater..... men får göra vad jag kan, så får vi se vad det leder till sen.
 
Har också skrivit på & fått nycklarna till lägenheten vi köpte! Äntligen äger vi en lägenhet! Nu ska det bara handlas in massa möbler, inredas osv. Svårare än jag trodde, när 2 personer (och svärmor.....-.-..) ska kombinera olika åsikter och viljor med möbler och så, men men vi kommer nog lösa det på ett eller annat sätt.. Blir nog superbra sen. Det MÅSTE det bli, sen är jag nöjd.
 
Jobbet har jag börjat på igen efter en liten "jul-paus". Så nu är det massa jobb närmaste tiden framöver.
 
Nu blir det sängen. Gått runt i affärer i timmar, och tränat ordentligt idag. Imorgon är en ny dag, blir nog möbel-shopping relativt tidigt, affärerna öppnar ju 10. Sen lunch ute, och så börjar jag jobba 16:00. Kommer jobba varje dag resten av veckan.
See you.
Blev lite nya kläder inhandlat någon dag sen också.. =)