Jasmin diskuterar - serien SKAM

Det har ni säkert alla hört talas om, den norska serien SKAM som just nu är mega populär! Som alla, i princip kollar på.
 
Jag började kolla, och ja...fan jag fastnade också! Dock började jag på säsong 2 (visste inte att det fanns en säsong 1 innan, trodde jag började från början haha....fail).
Hur som helst, fastnade jag och kollade igenom ALLA 10 avsnitt på säsong 2.
 
Tycker att den var intressant. Bra och sevärd. Först tänkte jag att den är "för lite yngre" människor, jag är 22år och karaktärerna i serien kändes liksom lite unga? Men sen kollade jag ändå, för den har många delar man ändå känner igen sig i. Man får tankarna att snurra, och jag insåg att jag var en väldigt "bra" unge som liten, inte alls som i serien. Hade en bra barndom, inte massa alkohol, droger osv. Jag var en "snäll flicka" haha =) Sprang ute i skogen och byggde kojor i deras ålder liksom, och hängde ute med vänner. Lekte polis och tjuv osv.
 
Nu verkar 90% av er som kollar bara kolla för "han är så snygg, den där william" men det tyckte jag då verkligen inte. Det var inte därför jag kollade på serien, tyckte inte ens han var "värsta hunken" utan snarare en "liten pojke" typ. MEN åter till ämnet, se serien!
Jag ska kolla på hela säsong 3 såklart också, den finns ju ute på nätet med engelsk text (ja, man fattar ju inte norska helt så bra), men jag tänker vänta tills att den nu 6/1 ska komma till svt play med svensk text!
Vad tycker ni om serien? -  Har ni sett den? - Värd att se?
#1 - - Emilia Sjödin :

Jag gillar verkligen serien. Nu väntar jag bara på säsong 4! :)

Svar: Hoppas det kommer en säsong 4 alltså, åh!! :)
Jasmin Pääaho

#2 - - Lisa:

Både jag och sambon (31 år gamla) gillar serien! Och inte sjutton är det för att William är snygg, hahahaha.

Svar: haha men precis ;) kolla hela säsong 3 som nu finns ute också med svensk text
Jasmin Pääaho