Möhippa, sol, pengar, livet, sjukhus

Im baaack bitches, helt slut i hjärnan alltså. Så mycket att göra hela tiden, helt sjukt. Massa jobb, massa nytt på gång. Kanske blir att jag ska göra lite reklam också för tv, få nytt jobb osv.. ^^ spännande.
Vem tackar nej till gratis resa, hotell, osv och dessutom få lön för allt samtidigt, mer om det ev senare fram..
 
Imorgon har jag sjukhus besök 10:30 i Huddinge Sjukhus. Magnetkamera röntgen av både hjärna & rygg igen då (återkontroller av cancern ju, som är borta). Tror och förhoppningsvis är ju allt som det ska igen såklart! Men man vet aldrig..
Sen blir det lite extra jobb mellan 13-20.
 
Har fyndat massor på Ullared.
Sålt häst-lastbilen! ÄNTLIGEN!
Haft en egen "möhippa" på Hard Rock Cafe i Stockholm & ätit ute för många gånger.. ^^
Hämtat min brudklänning till bröllopet.
Simmat, och solat solarium.
 
Blir jobb hela veckan ut, tjingeling.
Design by Jasmin.

Damn so busy woman!

Hinner och orkar inte ens uppdatera här, shit alltså. Jag jobbar, och sliter. Fixar lägenheten, köper möbler och inreder. Jag simmar och försöker hålla igång mig själv. Jag är pigg, glad och trött, varierar från dag till dag. Jag mår bra.
 
Nu är jag ledig 3 dagar, lördag-måndag. Men inte hinner man "vila". Har massor att göra. Bland annat prova & hämta min brudklänning till bröllopet (shit typ bara 21 dagar kvar dit :O)..
Måste ta emot fler möbler (hemleveranser) och bygga upp dessa.
Måste till simhallen och simma. Till gymmet och sola solarium så jag hinner nu på ca 3 veckor bygga en bra färg på mig själv (testade spray-tan ca 1vecka sedan, och kan tala om att jag aldrig mer kommer göra det...). Färgen försvinner snabbt, man blir fläckig och ojämn, stinker "asfalt" och ser bara smutsig ut. Inte värt det!
 
Imorgon ska dessutom några komma kolla på häst-lastbilen jag äger, så förhoppningsvis om jag bara skulle ha sån tur, får jag den såld! *Hoppas* *Hoppas*, för nu står den bara och kostar pengar...
 
Sen blir det nånting mer imorgon lördag kväll mina vänner planerat in. Vet inte mer än att jag "är bokad" lördag kväll som någonslags "möhippa" grej, hmm....??
 
Juuuuuuuuuste, Ullared blir det på söndag också! Heldag, med mamma. Vi åker dit med gratis buss från Stockholm, yeey. Blir att handla hem varor och inredning till lägenheten, kanske ev kläder mm också. Får se vad jag hittar, bussen går redan 05:00 söndag morgon, shit!
 
Kul att ni är många som ens orkar läsa om mitt liv här varje dag, fast jag är så dålig på uppdateringen. Hinner knappt med mig själv eller mitt liv känns det som. Haha...
Visa fler inlägg