September 2016

Jag är verkligen sämst på att skriva och uppdatera här i bloggen, seriously.. En gång om dagen är lite, men jag skriver liksom en gång i månaden vilket typ är katastrof haha, chockar mig att ni (ganska många ändå) går in här dagligen nästan för att snoka lite och läsa några meningslösa rader..
 
Jag jobbar, jobbar, jobbar som vanligt då...
Har sedan sist hunnit med att förlova mig dessutom. Och ni ska veta att jag mår bra, är glad och väldigt lycklig med min fästman"<3 Fick en jättefin guldring med diamanter, värd alldelles för mycket pengar typ :$
 
Mina tankar kring att starta eget går upp och ner, det är ju verkligen någonting jag vill & ska göra.. men jaa, frågan är bara när? hur? var? och hur kommer det gå? ..Återstår att se, ska iallafall öppna min egna butik har jag kommit fram till 100% nu! 
 
Lucio, våran häst då har vi hittat en förhoppningsvis bra köpare till. Han skall bara gå igenom en vet-besiktning nästa vecka måndag 5/9 på Hölö hästkliniken, och går allt som planerat blir han då på plats där såld, och åker till sin nya ägare, vilket faktiskt vi verkligen hoppas på nu! Borde inte vara några problem alls! Han kommer ha det bra, och vi blir hästlösa ett tag iallafall, får bli ny häst senare i framtiden. Just nu har vi inte tillräckligt med tid, motivation osv. Så vi säljer som sagt för hästens bästa!
 
Gymmet har vilat för min del i månader, har inte haft varken tid eller ork där heller, förutom idag då jag faktiskt klev upp (på min typ enda lediga dag) och tränade på ett 1h långt Zumba pass. Gaalen pump, men det var väl kul, helt okej. Blir nog fler pass på gymmet från nu, hoppas vi... om jag får motivationen.
 
Tiden går så snabbt, snart är det fan jul och vinter igen, kallt har det redan blivit ute. Finns egentligen massa saker jag borde ta tag i och göra, men jag är nog lite lat och trött just nu, antar att det bara är en sån period. Skulle behöva resa bort en vecka, till sol och värme, bara leva utan att behöva stressa, tänka och allt sånt som min vardag går ut på...