Ryggen dödar snart mig.. fuck*

Jag har fått riktigt ont i ryggen. Tappade en bit papper eller något på golvet på jobbet för några dagar sedan. Böjde mig för att plocka upp vad det nu än var (minns inte) och påväg upp bara brast det till i ryggen, FYFAN. Vet inte varför eller vad som hände, men har haft sån smärta i ryggen sedan dess..
Var till och med tvungen att sjukskriva mig nästa dag i sista minuten, för jag kunde inte resa mig från sängen. Helt sjukt, och ingenting verkade fungera att göra... Dum (eller smart?) som man är googlar man självklart på det här, och ja... ni vet enligt google skulle det kunna vara diskbråck i ryggen? eller varför inte cancer? eller så "ingenting allvarligt" eller "muskelvärk" "muskelbristning"? Ja... gud vet vad. Så jag sket i google, smörjde hela ryggen med voltaren ovh vilade hemma. Blev inte så mycket bättre, så dagen efter smörjde jag åter igen med voltaren salva, använde massage-maskinen vi har hemma, promenerade ute i skogen med hunden i över 1h och vilade.
Nu, 3:dje dagen känns det bättre, och har släppt en stor del, men fortfarande ont, speciellt så fort ryggen rör på sig... usch.
Vad tror ni detta kan bero på?
 
Hoppas det blir bättre snart, imorgon är det måndag men jag är ledig då också iallafall. Vilken tur, och så skönt!
Idag tänkte jag åka (om jag kan köra bilen pga ryggen) till Skärholmen Centrum och kolla på lite nya skor/kläder. Får updatera mer ikväll, trevlig söndag ni nyfikna läsare, hoppas ni mår bättre än jag! Alla gympass och allt jag hade planerat idag och senaste dagarna, fick jag ju avboka bort som ni förstår... fan.
Ryggbälte kanske framöver, ska googla och ev beställa..?