Nostalgi tripp, get rich or die trying

Sitter här hemma, tisdag kväll och bläddrar igenom min blogg och alla inlägg jag skrivit under nu 2år. Fan va sugen man blir på tillexempel chockladtårta och massa sådant jag tydligen laddat upp bilder på!! Jag som nu senaste dagarna tänkt att minska intaget av sådant, jag är liksom den mest onyttiga människan på jorden typ.... #kaos. Kan ju inte vara bra för hälsan alltså.....*suck*. Fast o andra sidan, im still alive, aldrig varit nyttig, det vet ni alla som känner mig.
 
Tanken idag var sovmorgon & sedan jobb från 13:00, men vaknade tidigare och gjorde "lite business" istället hemma, sen fick jag stressa till jobbet haha. Men det var värt det, fan man kan ju tjäna mer på sin fritid än på att jobba, om man har tur och lyckas *blink* *blink*. Get rich or die trying.
 
Imorgon börjar jag jobbet senare, inte förrens 16:00 så jag bokade faktiskt ett pass med PT på gymmet till 13:00, hmm. Motivationen saknas om jag ska vara helt ärlig, men bara att köra. "Just do it" brukar jag tänka, livet stannar ju inte utan som sagt, sekunderna tickar framåt hela tiden..
 
Min jäävla fucking iphone telefon har av någon anledning valt att återställa sig, så ALLT är borta. Alla nummer, anteckningar, bilder, videoklipp :( riktigt tråkigt alltså, så nu får jag bjuda på några gamla bilder här istället på mig själv som är tagna av en tjejkompis (Jennifer Strid ©) för typ hundra år sedan (2009, alltså 7år sen, shit nu börjar jag som vanligt verkligen känna mig gammal här..) Fan va jag saknar mitt hår! Speciellt nu när jag ser dessa gamla bilder. Jag tänker ju inte på det alls dagligen, för jag tappade ju håret pga all cancer behandling förra året, men fyfan vad det ser ut nuförtiden, men what to do....thats life i guess.
Tur att jag någonstans inuti mig, älskar mig själv iallafall. Gud kommer vara vid min sida till sista andetaget.