Nostalgi tripp, get rich or die trying

Sitter här hemma, tisdag kväll och bläddrar igenom min blogg och alla inlägg jag skrivit under nu 2år. Fan va sugen man blir på tillexempel chockladtårta och massa sådant jag tydligen laddat upp bilder på!! Jag som nu senaste dagarna tänkt att minska intaget av sådant, jag är liksom den mest onyttiga människan på jorden typ.... #kaos. Kan ju inte vara bra för hälsan alltså.....*suck*. Fast o andra sidan, im still alive, aldrig varit nyttig, det vet ni alla som känner mig.
 
Tanken idag var sovmorgon & sedan jobb från 13:00, men vaknade tidigare och gjorde "lite business" istället hemma, sen fick jag stressa till jobbet haha. Men det var värt det, fan man kan ju tjäna mer på sin fritid än på att jobba, om man har tur och lyckas *blink* *blink*. Get rich or die trying.
 
Imorgon börjar jag jobbet senare, inte förrens 16:00 så jag bokade faktiskt ett pass med PT på gymmet till 13:00, hmm. Motivationen saknas om jag ska vara helt ärlig, men bara att köra. "Just do it" brukar jag tänka, livet stannar ju inte utan som sagt, sekunderna tickar framåt hela tiden..
 
Min jäävla fucking iphone telefon har av någon anledning valt att återställa sig, så ALLT är borta. Alla nummer, anteckningar, bilder, videoklipp :( riktigt tråkigt alltså, så nu får jag bjuda på några gamla bilder här istället på mig själv som är tagna av en tjejkompis (Jennifer Strid ©) för typ hundra år sedan (2009, alltså 7år sen, shit nu börjar jag som vanligt verkligen känna mig gammal här..) Fan va jag saknar mitt hår! Speciellt nu när jag ser dessa gamla bilder. Jag tänker ju inte på det alls dagligen, för jag tappade ju håret pga all cancer behandling förra året, men fyfan vad det ser ut nuförtiden, men what to do....thats life i guess.
Tur att jag någonstans inuti mig, älskar mig själv iallafall. Gud kommer vara vid min sida till sista andetaget.

Shoes make the moves

Blev ett par nya skor idag, tyckte att de var jätte sköna att ha på sig, så dem fick det bli.
Hittade ett par till, i en annan affär men fanns inte i min storlek...fan.. så nu ska jag beställa hem dem istället, för de var ett par boots jag verkligen gillade och vill ha!
 
Har suttit och kollat på massa inspo-bilder på bostäder och på hur folk har inrett hemma i sina lägenheter och hus, guud vad jag också vill ha eget och kunna inreda MITT hem!
Får väl hoppas på giftemål till nästa år, och så flytt såklart, vi får väl se. 2017 är det ändå bara några månader kvar till och då fyller jag dessutom nästa gång 23år, börjar känna mig gammal snart haha.. eller kanske man ska säga "ordentligt vuxen" istället. Man tror ju som nybligen 18åring att man är vuxen, visst på pappret men i hjärnan är nog inte (dem flesta) 18åringar riktigt vuxna ännu (inte i mina ögon iallafall)..
Damsko (och bilder lånade) från Skopunkten 399:-

Ryggen dödar snart mig.. fuck*

Jag har fått riktigt ont i ryggen. Tappade en bit papper eller något på golvet på jobbet för några dagar sedan. Böjde mig för att plocka upp vad det nu än var (minns inte) och påväg upp bara brast det till i ryggen, FYFAN. Vet inte varför eller vad som hände, men har haft sån smärta i ryggen sedan dess..
Var till och med tvungen att sjukskriva mig nästa dag i sista minuten, för jag kunde inte resa mig från sängen. Helt sjukt, och ingenting verkade fungera att göra... Dum (eller smart?) som man är googlar man självklart på det här, och ja... ni vet enligt google skulle det kunna vara diskbråck i ryggen? eller varför inte cancer? eller så "ingenting allvarligt" eller "muskelvärk" "muskelbristning"? Ja... gud vet vad. Så jag sket i google, smörjde hela ryggen med voltaren ovh vilade hemma. Blev inte så mycket bättre, så dagen efter smörjde jag åter igen med voltaren salva, använde massage-maskinen vi har hemma, promenerade ute i skogen med hunden i över 1h och vilade.
Nu, 3:dje dagen känns det bättre, och har släppt en stor del, men fortfarande ont, speciellt så fort ryggen rör på sig... usch.
Vad tror ni detta kan bero på?
 
Hoppas det blir bättre snart, imorgon är det måndag men jag är ledig då också iallafall. Vilken tur, och så skönt!
Idag tänkte jag åka (om jag kan köra bilen pga ryggen) till Skärholmen Centrum och kolla på lite nya skor/kläder. Får updatera mer ikväll, trevlig söndag ni nyfikna läsare, hoppas ni mår bättre än jag! Alla gympass och allt jag hade planerat idag och senaste dagarna, fick jag ju avboka bort som ni förstår... fan.
Ryggbälte kanske framöver, ska googla och ev beställa..?
Visa fler inlägg