Saknaden...

✎ Wohoo. Handpenning är nu betald för våran lägenhet!!
Vi var igår ute och åt på en lunch-buffe/restaurang, och kollade snabbt på lite möbler och så.
Imorgon jobb igen men börjar lite senare, 15:30 så det innebär sovmorgon!
 
Jag tänkte på en grej idag. Saknaden. Varför saknar vi människor ibland saker eller andra människor? Direkt slog det mig i tanken, att det såklart beror på känslor! Vet inte om jag ska tycka det är fint eller jobbigt, tänk om vi inte kunde känna eller sakna som vi gör?
Samtidigt, saknar och längtar vi efter olika saker..
 
Just nu saknar jag min katt vi fick avliva, det var mysigt att ha en katt hemma, som sov i sängen och bara alltid fanns där. Jag kan vissa dagar saknar hästen Lucio vi hade. Ibland saknar jag delar av min barndom/uppväxt. Tänk om man kunde spola tillbaka tiden, tänk vilka val man kanske hade gjort annorlunda.
Jag kan sakna vännerna jag engång i tiden hade. Nuföritden känns det som att alla flyttat, påbörjat sina egna liv, skaffat barn osv så man ses eller pratar inte ens längre, knappt några få gånger per år..
Alla har sina egna jobb, liv och förhållanden.. jag också själv ja såklart, men det är bland lite tråkigt.
Får väl ha värsta inflyttningsmiddagen sen som sagt i lägenheten, bjuda alla tjejer.
 
Jag saknar värmen, sommaren! Saknar att vara utomlands, för jag föredrar värmen. Nu har det blivit mycket kallare, och vintern är verkligen påväg! Jag har redan tagit fram vinterjackan, fy så kallt det är vissa dagar.. Bara några få grader liksom.
Jag saknar min fästman redan, ja efter 1 dag....
Vet inte vart detta inlägg flög nu så vi avlsutar här och jag lägger mig i sängen igen istället. Ska fortsätta kika på lite möbler, you know, just for fun hehe. Sen blir det tv, chokladpudding och sova. ✞ Är så kaos sugen på socker och godis just nu egentligen... ååh..!