Saknaden...

✎ Wohoo. Handpenning är nu betald för våran lägenhet!!
Vi var igår ute och åt på en lunch-buffe/restaurang, och kollade snabbt på lite möbler och så.
Imorgon jobb igen men börjar lite senare, 15:30 så det innebär sovmorgon!
 
Jag tänkte på en grej idag. Saknaden. Varför saknar vi människor ibland saker eller andra människor? Direkt slog det mig i tanken, att det såklart beror på känslor! Vet inte om jag ska tycka det är fint eller jobbigt, tänk om vi inte kunde känna eller sakna som vi gör?
Samtidigt, saknar och längtar vi efter olika saker..
 
Just nu saknar jag min katt vi fick avliva, det var mysigt att ha en katt hemma, som sov i sängen och bara alltid fanns där. Jag kan vissa dagar saknar hästen Lucio vi hade. Ibland saknar jag delar av min barndom/uppväxt. Tänk om man kunde spola tillbaka tiden, tänk vilka val man kanske hade gjort annorlunda.
Jag kan sakna vännerna jag engång i tiden hade. Nuföritden känns det som att alla flyttat, påbörjat sina egna liv, skaffat barn osv så man ses eller pratar inte ens längre, knappt några få gånger per år..
Alla har sina egna jobb, liv och förhållanden.. jag också själv ja såklart, men det är bland lite tråkigt.
Får väl ha värsta inflyttningsmiddagen sen som sagt i lägenheten, bjuda alla tjejer.
 
Jag saknar värmen, sommaren! Saknar att vara utomlands, för jag föredrar värmen. Nu har det blivit mycket kallare, och vintern är verkligen påväg! Jag har redan tagit fram vinterjackan, fy så kallt det är vissa dagar.. Bara några få grader liksom.
Jag saknar min fästman redan, ja efter 1 dag....
Vet inte vart detta inlägg flög nu så vi avlsutar här och jag lägger mig i sängen igen istället. Ska fortsätta kika på lite möbler, you know, just for fun hehe. Sen blir det tv, chokladpudding och sova. ✞ Är så kaos sugen på socker och godis just nu egentligen... ååh..!

Dalvägen, you belong to me!

Ja igår var minst sagt en stor dag! Jag hann sova knappt 3 timmar natten innan, vaknade tidigt & gjorde min magnetkamera röntgen på Huddinge Sjukhus. Gick bra efter lite tjafs med en sköterska som först vägrade låta mig sätta nål i min inopererade venport, hon ville bara sticka i armen... riktigt otrevlig var hon dessutom. Här ser ni ett klart bevis på att man verkligen måste stå på sig i sjukhusen nuförtiden!
Men det löste sig efter att jag sa emot haha, och allt gick bra.

Lägenheten skrev vi också på kontrakt för, så nu är vi alltså snart 100% ägare på den, så kul! Känns stort, och lite svårt att förstå! Här ovan några av mäklarens bilder (Fastighetsbyrån), bjuder på det!
Sen kommer vi ju självklart ha våra möbler, inredning mm!
Fint va?!

Nu måste jag börja röra mig mot jobbet igen, blev att jag får börja tidigare idag med, men varför klaga, nu om någonsin behlvs ju alla extra pengar som går att dra in ;) Stänger butiken ikväll, så lär väl vara hemma till 20:30.

OJ OJ OJ OJ OOOOJ!

Det går då verkligen undan här alltså, shiit.
Jobbat hela dagen, och så skedde ett mirakel!! Lägenheten vi budat på slutade med att vi nu ändå kommer få den, trots högre bud mm pga problem mellan dem budgivarna/köparen osv, gaaaalet, så nu får vi plötsligt köpa den!! Imorgon vid 13:00 ska vi skriva under köpkontraktet, och vid årsskiftet är den tillgänglig för oss för inflyttning, crazy!
Ska ringa banken imorgon bitti så allt är 100% klart med pengarna osv.
 
Kanske blir att jag fan gifter mig om ca 3 månader, kan ni fatta!? Jag har inte ens hunnit tänka här själv, oj oj..!!
Jag ska upp imorgon tidigt för röntgen 7:30 som sagt på sjukhuset, men jag kommer fan inte kunna sova inatt :o
Sen ställde jag upp nu i sista minuten åt min chef också, så jag kommer dessutom imorgon efter mötet på fastighetsbyrån att jobba mellan typ 15-20.
 
HUH, nu är det bara ÄNTLIGEN börja kolla inredning, soffor, säng, bord, stolar, köksartiklar mm kommer ju behövas köpas till lägenheten osv, yeeey! ÄNTLIGEN får jag mitt eget, äntligen kan jag inreda och designa som jag vill. Få mitt utrymme! Fyfan 22år hemma räcker, time to move out! Just nu springer mitt liv maraton framåt, med framgång och jävla TUR!
Måste ev kanske då snart börja hitta bröllopsklänning och planera hela grejen också, för det här kommer bli galet stort dessutom, ja... vad förväntade man sig när man gifter sig med en syrian med stor släkt;-)
Herregud nästan så man blir stressad, all den här planering, kommer bli feeet med flera hundra gäster, massa mat, musik, dricka osv #KAOS
 
Visa fler inlägg