Keep it rolling..!

Måndag, ny vecka igen! Idag har jag varit ledig och spenderat pengar.. Har även varit hemma, lagat och bjudit mannen på lunch, med en "ny" rätt jag själv hittade/testade mig fram på! Pasta, med currysås och kyckling, fast som en stor gryta, blev ju faktiskt väldigt bra måste jag säga!! Man måste ju våga testa för att se vad som blir bra :-)
 
Blev lite ändrade planer, så jag kommer även vara ledig imorgon tisdag & på onsdag. Sedan kommer jag jobba torsdag, fredag, lördag och söndag denna vecka. Så nu är frågan vad ska jag hitta på under dessa lediga dagar, hmm?
 
Har börjat studera lite mer om aktier, fonder och sparande. Vad ska man investera på, och vad kan man tjäna på egentligen. En hel jävla djup sjö hela allting, där jag typ inte förstår hälften ännu.... men det kommer, hoppas jag! Plugga, plugga, och bara att läsa på, så ska det nog bli bra?!
 
Var en sväng inne på nya Dollarstore, som öppnat här i Botkyrka. Bara för att jag hade tråkigt och ville se. Meningen var att kanske få med en dricka därifrån, men det slutade med att jag "stor-handlade" både godis, dricka, ostbågar, påslakan till min nya lägenhet och lite annat (julklappar, jag inte nämner här offentligt mm).
Lite för mycket haha, jag vet! MEN jag tänker ju att det här nu håller ett bra tag för mig, för jag frossar ju inte i mig allt liksom, och så har jag dricka (burkarna) att ta med till jobbet i slutet av veckan, godiset kommer för mig ta veckor innan det är slut, bra va!
Resten av kvällen har jag spelat (jaaa, jag....spelat nördigt kanske) på min fästmans gamla playstation som han dumpat hemma hos mig. Sen ska jag kolla lite på tv, nyheter, plugga och göra lite mer affärer igen på nätet (yes, verkligen min grej, undrar hur många tusen jag egentligen tjänat på det totalt under alla år, wihoo)!