Så himla viktigt att trivas med sitt jobb!

Ja, jag har haft massor av olika jobb genom åren, då menar jag massor (även om jag var sjukskriven över 1år pga cancern), och har nu verkligen förstått hur viktigt det är att man trivs med det arbete man har, och dem kollegor man jobbar med!
Att jobba för mig har alltid bara varit "ett måste, så pengarna kommer in". Jag har aldrig sett "fram emot" att åka jobba, utan mer "känt mig tvungen".
Missförstå mig inte, jag har gjort ett bra jobb på alla arbetsplatser, men nu äntligen känns det så bra. Det är inte längre "jobbigt" att ta sig till jobbet. Det är inte längre "jobbigt att jobba". Nu får jag göra vad jag vill göra om dagarna, och dessutom få betalt för det. Jag mår så mycket bättre!!
 
Med detta inlägg ville jag helt enkelt bara tala om för er, att man verkligen ska ha ett jobb man trivs på!! Man måste vara egoistisk och tänka "vad vill jag göra?" (tänk inte nu "inget,sitta hemma få lön och inte jobba" utan va realistisk). Vad vore kul att jobba med?
Inte det lättaste, man får inte alltid sitt drömjobb man söker osv men ge inte upp. Ta din tid, tänk efter, och bestäm dig!
 
Kan hända att du får arbeta med "mindre roliga" saker på vägen bara för att "du måste ha ett jobb". Men ge inte upp ditt mål! VAD VILL DU, ska du tänka!!
 
ENDA saken för min del just nu som skulle kunna höja min "tillfredställelse" med jobb vore om jag ägde hela företaget själv och var chef haha.... det är mitt mål, att bli chef och starta eget som sagt =) och jag ska lyckas, hur svårt det än kan vara.
Ge aldrig upp. Var egoistisk, tänk på vad du vill. Hur vill du att ditt liv ser ut?
Under min cancer-behandling/tid trodde jag livet var över.
Idag är jag frisk, mår så jävla bra, för att JAG inte gav upp.
Älska dig själv och kriga tills du får som du vill!

Film recensioner ! november 2016

Här kommer 3 filmer jag sett senaste dagarna, alla värda att se!!
Hitta Doris - tecknad barnfilm, faktiskt ganska underhållande, bra animerad film (ja, även för oss vuxna) att se om man inte har annat bättre för sig..
 
Dont Breathe - film som visst går på bio just nu också. Bra men sjuk film, lite konstig historia, men ändå spännande så man vill se klart hela. Värd att se ändå! Man kan ju dock undra vem som kom på filmhistorian egentligen, är han/hon lika sjuk själv i verkligheten? Hmm haha.. äckliga sjuka människor det finns i världen.
 
Dheepan - Fransk dramafilm, sådär! Jobbigt när man inte fattar ett skit när det är franska & indiska dem talar. Inget jag vill se igen men ja..
 
Alla dessa, och massa massa andra filmer & serier hittar du gratis att se på Dreamfilmhd. Varför betala dyrt för netflix, viaplay osv andra film-tjänster/dvd mm när det finns gratis på nätet. In på dreamfilm nu nu nu! ;-)
Här hittar du direktlänk dessutom --->> http://dreamfilmhd.bz/

Black Friday 2016 ★

Och jag har inte handlat någonting, bra va?
Heela mitt blogginlägg jag har suttit skrivit senaste halvtimmen bara fösvann -.- och jag orkar inte skriva ett nytt, så nu lägger jag mig i sängen istället för idag. Godnatt....
Visa fler inlägg