När man inte vet vad man vill

Livets stora gåta......Ja.... alltså jag tänkte på det här lite mer. Man SKA våga satsa, man ska inte klaga, allt går men tar tid och kräver arbetet mm... Jag veeet, för det är så jag själv alltid sagt.
MEN. Idag tänkte jag efter, eller rättare sagt började tänka efter. Har fortfarande inte kommit på svar på allt. Men vad är det jag vill egentligen? Vad gör mig lycklig? Varför lever jag som jag gör? Varför är jag som jag är? Vart vill jag komma? Vad borde och vill jag egentligen satsa på, eller med livet?
 
Tål för alla att tänkas på. För vi bara lever. Dagarna bara rullar vidare, ibland riktigt snabbt, ibland känns det långsamt. Även om det egentligen ALLTID går i samma hastiget. Varje sekund, är just en sekund, oavsett vad. Vi kan ju tyvärr inte pausa tiden, tiden går, varje minut som tickar är tid....
 
Några snabba tankar först var självklart "varför ska jag klaga, jag har allt jag behöver att överleva. Har mat och vatten, tak över huvudet. Finns så mycket folk i världen som lider, som går igenom hemska saker. Här sitter jag och "klagar" fast jag borde vara nöjd".. Så sant, ja, but still.... vad är det jag egentligen vill av livet?
 
Meningen med livet, är som jag engång tidigare skrev i bloggen, att "ge livet en mening".
MEN, vad är det för mening jag vill ge mitt liv? Jag vet inte. Jag är lycklig. Jag är kär. Jag har jobb. Är inte rik nej, men har pengar så jag klarar mig. Har en bil, har familj, mat, vatten och tak över huvudet. Vad mer kan jag behöva kan man undra?
 
Ja.... det undrar jag själv också..
Varför är det så svårt att bara nöja sig vara glad? Varför vill man bara alltid ha mer, mer och mer? Är det så vi människor fungerar?
Måste tänka vidare på den här skiten. Godnatt för denna vecka då, söndag kväll visst nu IGEN. Imorgon upp tidigt för 8:00 på morgonen, måndag börjar jag på mitt nya jobb. Vi hörs, och tänk ni med, vad vill ni egentligen med livet?