Dream big, and make dreams happen!

Gör det omöjliga möjligt, ja varför inte?
 
Pengar är en bra sak att ha i det här livet, för det är dyrt om man gör det till dyrt (allt kostar....)! Och ja, allt kan gå mycket snabbare och enklare med pengar, helt klart det vet vi ju alla. MEN det är inte omöjligt. Inte fan föddes jag med silversked i munnen, tvärt om, "halvt-mobbad" tjej i stockholms förorten med skillda föräldrar, växte upp, gick skola, gymnasium, jobbade lite.. men fick cancer…
Bor och alltid bott i förorten, här i södra Stockholm. I "Sveriges värsta" områden, enligt media då... Och nej, jag var inte omtyckt av alla runt omkring. Men hela den tiden behöver vi inte skriva om nu.
 
Idag frisk efter massa skit och behandlingar på sjukhus, jobbar, pluggar mm och inte fan ska det hindra mig att nå toppen en vacker dag! Jag är medveten om att det kommer krävas blod, svett och tårar, men jag tror att det GÅR bara man ger allt och verkligen har viljan. Det kommer kosta, man kommer falla på vägen, det kommer ta mer tid mm…. MEN en vacker dag ska fan lilla JAG stå som en av världens bäst rankade ryttare.
En vacker dag ska jag stå, framgångrik med mina företag. Med allt jag själv skapat!
 
HOPPET är det man aldrig ska tappa!
Från ingenting till nånting. Ibland måste man var spontan och ha mod.
Hur ska man annars kunna lyckas, om man inte vågar?
Ni, världens, ni ska få se, just give me some time.
 
Nej, pappa betalar inte. Tvärt om, jag och min syster har i princip sparat, köpt och lagt våra egna pengar på allting. På våra bilar. På hästen. På hästtransporten/lastbilen som kommer mm.. Sjukt dyrt, som sagt pengar styr tyvärr mycket i denna värld, men det går. Inte hade jag tänkt mig äga allt jag idag äger för några år sedan, då kändes numera vardagliga saker omöjligt.
Tänk själv, alltid fick vi åka buss och cykla till dagis/skola när vi var mindre. Alltid fick vi åka "tuben" dvs tunnelbanan i Stockholm, och panta burkar hemma har vi alltid gjort sen vi vart små.. alltid fick vi ta bussen och promenera flera km för att komma till stallet, medans alla andra barnen hade föräldrar som skjutsade dem överallt... osv listan kan göras lång.