När man inte vet vad man vill

Livets stora gåta......Ja.... alltså jag tänkte på det här lite mer. Man SKA våga satsa, man ska inte klaga, allt går men tar tid och kräver arbetet mm... Jag veeet, för det är så jag själv alltid sagt.
MEN. Idag tänkte jag efter, eller rättare sagt började tänka efter. Har fortfarande inte kommit på svar på allt. Men vad är det jag vill egentligen? Vad gör mig lycklig? Varför lever jag som jag gör? Varför är jag som jag är? Vart vill jag komma? Vad borde och vill jag egentligen satsa på, eller med livet?
 
Tål för alla att tänkas på. För vi bara lever. Dagarna bara rullar vidare, ibland riktigt snabbt, ibland känns det långsamt. Även om det egentligen ALLTID går i samma hastiget. Varje sekund, är just en sekund, oavsett vad. Vi kan ju tyvärr inte pausa tiden, tiden går, varje minut som tickar är tid....
 
Några snabba tankar först var självklart "varför ska jag klaga, jag har allt jag behöver att överleva. Har mat och vatten, tak över huvudet. Finns så mycket folk i världen som lider, som går igenom hemska saker. Här sitter jag och "klagar" fast jag borde vara nöjd".. Så sant, ja, but still.... vad är det jag egentligen vill av livet?
 
Meningen med livet, är som jag engång tidigare skrev i bloggen, att "ge livet en mening".
MEN, vad är det för mening jag vill ge mitt liv? Jag vet inte. Jag är lycklig. Jag är kär. Jag har jobb. Är inte rik nej, men har pengar så jag klarar mig. Har en bil, har familj, mat, vatten och tak över huvudet. Vad mer kan jag behöva kan man undra?
 
Ja.... det undrar jag själv också..
Varför är det så svårt att bara nöja sig vara glad? Varför vill man bara alltid ha mer, mer och mer? Är det så vi människor fungerar?
Måste tänka vidare på den här skiten. Godnatt för denna vecka då, söndag kväll visst nu IGEN. Imorgon upp tidigt för 8:00 på morgonen, måndag börjar jag på mitt nya jobb. Vi hörs, och tänk ni med, vad vill ni egentligen med livet?

Dream big, and make dreams happen!

Gör det omöjliga möjligt, ja varför inte?
 
Pengar är en bra sak att ha i det här livet, för det är dyrt om man gör det till dyrt (allt kostar....)! Och ja, allt kan gå mycket snabbare och enklare med pengar, helt klart det vet vi ju alla. MEN det är inte omöjligt. Inte fan föddes jag med silversked i munnen, tvärt om, "halvt-mobbad" tjej i stockholms förorten med skillda föräldrar, växte upp, gick skola, gymnasium, jobbade lite.. men fick cancer…
Bor och alltid bott i förorten, här i södra Stockholm. I "Sveriges värsta" områden, enligt media då... Och nej, jag var inte omtyckt av alla runt omkring. Men hela den tiden behöver vi inte skriva om nu.
 
Idag frisk efter massa skit och behandlingar på sjukhus, jobbar, pluggar mm och inte fan ska det hindra mig att nå toppen en vacker dag! Jag är medveten om att det kommer krävas blod, svett och tårar, men jag tror att det GÅR bara man ger allt och verkligen har viljan. Det kommer kosta, man kommer falla på vägen, det kommer ta mer tid mm…. MEN en vacker dag ska fan lilla JAG stå som en av världens bäst rankade ryttare.
En vacker dag ska jag stå, framgångrik med mina företag. Med allt jag själv skapat!
 
HOPPET är det man aldrig ska tappa!
Från ingenting till nånting. Ibland måste man var spontan och ha mod.
Hur ska man annars kunna lyckas, om man inte vågar?
Ni, världens, ni ska få se, just give me some time.
 
Nej, pappa betalar inte. Tvärt om, jag och min syster har i princip sparat, köpt och lagt våra egna pengar på allting. På våra bilar. På hästen. På hästtransporten/lastbilen som kommer mm.. Sjukt dyrt, som sagt pengar styr tyvärr mycket i denna värld, men det går. Inte hade jag tänkt mig äga allt jag idag äger för några år sedan, då kändes numera vardagliga saker omöjligt.
Tänk själv, alltid fick vi åka buss och cykla till dagis/skola när vi var mindre. Alltid fick vi åka "tuben" dvs tunnelbanan i Stockholm, och panta burkar hemma har vi alltid gjort sen vi vart små.. alltid fick vi ta bussen och promenera flera km för att komma till stallet, medans alla andra barnen hade föräldrar som skjutsade dem överallt... osv listan kan göras lång.

Nej man ska inte klaga!

Saker har gått så bra, så jag nu fått tacka nej till flera jobb jag blivit erbjuden.
Jag borde väl se det som en vinst ändå va?:) en bra sak.
Måndag nästa vecka börjar jag redan på ÖoB också.
 
Kort sammanfattat fredag/lördag/söndag dvs dagarna kvar av denna vecka blir det stall, stall, stall, hopptävling för hästen Lucio igen och förhoppningsvis Göteborg också (för att hämta lastbilen vi köpt).
Nu hoppas vi på varmare väder igen, sool och värme!
Bjuder väl på en kaos bild också :)
Visa fler inlägg