Sommartider hej hej, sommartider!

Ja nu var det ett par dagar sedan jag skrev sist igen.. Tiden går verkligen snabbt alltså! Nu är det redan tisdag 15:de mars idag. På lördag åker jag äntligen!! 19/3 - 25/3 en vecka i Dubai, fyfan va skönt det ska bli att komma till värmen. Då menar jag 30+ sol i princip hela dagarna, Sverige är ju så himla kallt tyvärr.... Vore bättre om det var sommar året runt alltså, men men. Antar att det bara är att acceptera, om man inte flyttar utomlands i framtiden, who knows? :)
Dubai kommer bli sol, bad, värme, shopping och förhoppningsvis finns det nån kamel att rida på, på stranden eller nått. Öknen kanske? Massa bilder ska jag ta, lovar!!
 
För övrigt är Lucio, hästen i full gång nu, kul! Vi har nu dryga 3månader på oss till sommaren, att bygga styrka och kondition.. och få honom ut på så många hopptävlingar som möjligt. Till VM och Flyinge. Hoppningen kommer gå på gräsbana utomhus, och jag måste verkligen se till att få så mycket bilder och filmer som möjligt därifrån också och på när våran häst tävlar VM :-D Det blir jag & syster som åker, om inte nån mer också. Men minst vi 2 iallafall, vi är ju hästägare båda två.
Sommar 2016 känns lovande, hoppas det blir en varm sommar!! Inga kalla regniga dagar, eller så..
 
Hittade denna jättefina bild över Flyinge och hela stora anläggningen. Kastanjegården är den, som ni kan se i mitten av allt. Det är där lagfinalen i dressyr kommer att gå, där Lucio kommer att starta lördag den 2/7 - sommar 2016. Hoppningen skall gå på gräsbana, det är allt jag vet. Har aldrig själv besökt Flyinge innan, så det ska bli skoj. Och på frågan hur det blir med hästen efter, kan jag bara säga... Jag vet inte ännu. Langar någon människa fram ett för bra bud, så ja... då måste vi nog sälja. Pengar är pengar i denna värld...