Sista april 2016

Har sagt det förut, men skriver det igen... Fyfan va tiden går snabbt!! Imorgon är det redan 1/4 2016, shit...
 
Man börjar nästan stressa lite här. Snart (sista april) går min sjukskrivning ut & jag måste nu söka söka söka & hitta jobb!! Finns massor jag INTE tänker jobba med. Bland annat som väktare igen, det skulle bli för jobbigt både fysiskt & psykiskt för mig, även om jag där har utbildning & jobb om jag så vill.... men jag måste tänka egoistiskt och på mitt eget bästa, min hälsa!
Även tex på Mc Donalds, städning, hemtjänst, taxi, dagis mm är såna jobb jag INTE skulle ta alltså. En gräns har jag ju.... som alla andra!
Har sökt lite olika butiksjobb jag hoppas på. Nått uppräkningsjobb (pengar) och nått mer jag redan glömt 😂
 
Idag tänkte jag dessutom gå & bli medlem på gymmet. Nu är det dags, och jag fick ju stipendium (pengar) till det av UngCancer!
Dessutom måste jag åka och handla lite saker, och bara fortsätta söka jobb här hemma.
 
Ikväll blir det stallet. Lite lättare markarbete står på schemat för Lucio. Imorgon fredag skall han vila, och lördag blir det lokal hopptävling. Han skall starta 105cm och 110cm (höjd för er inte hästkunniga läsare) på ett ställe i Uppsala. Så de blir en bit att åka för oss från Södra Stockholm..
 
Här har vi Lucio från Måndag den 28/3 när vi var på BRS och tävlade dressyr.

Joo... jag lever!

Ville bara kika in här på bloggen och uppdatera er mina läsare att jag faktiskt lever trots dålig uppdatering senaste tiden. Jag är bar helt sluuut alltså i både  kroppen och huvudet!
I helgen hoppade hästen jättefint på söndag, och igår måndag 28/3-2016 (som var en röd dag) gick han helt okej på dressyrtävlingen. Lokal LB:1 och både jag & syster red på godkända procent, det duger. Mirakel att jag dessutom kom ihåg banan/dressyrprogrammet, även om det kändes skit...haha, aja next time:-)
 
Bilden i detta inlägg här ovan är från förra året, första bilden jag någonsn tog med systemkameran när jag skulle testa den lite.
Sony Alpha a5100

Bye Bye Dubai, Back to Business in Sweden då!!

Ja då var man hemma i kalla Sverige landet igen då! 🇸🇪 Skönt, men ändå lite konstigt.. Från semester, tillbaka till stress & massa måsten... För vi lever här i en sån stress, helt sjukt, jämfört med människorna i tex Dubai.. 🇸🇩😳

Idag är det redan söndag. Jag kom hem i fredags. Hann vara uppe & packa upp väskan, äta lite mat mm sen somnade jag redan 8 på kvällen. Va visst helt slut i kroppen & huvudet, sov ju aldrig på flygplanet mm och hade varit vaken väldigt länge. Tidsskillnaden är dessutom 3h mellan länderna!
Sen sov jag säkert 12h nästan!🙊i min egna säng!!

Påsk har det visst varit nu också, haha. Inget man direkt märker av så värst.
Nu har man fullt upp här hemma igen då..

-Jobb måste hittas!
-Plugg finns att göra.
-Häst företagandet & mitt märke, mer måste planeras & fixas där! 🐎
-Imorgon måndag är visst helgdag, och jag ska tävla dressyr (Lokal-Botkyrka Ridsällskap). Jisses, jag startar som nummer 2 på dagen. Kan inte ens sitta i traven, undrar hur detta ska sluta.. 😣
Måste lära mig programmet så jag kan den 100% och bara rida alltså!

Igår lördag red jag 1h, vilket är länge för att vara jag, ute på utebanan i dressyrsadeln.
Idag söndag ska en duktig tjej hoppa Lucio lite vid 11:00 inför nästa veckas lördag, då hon ska starta honom på tävling i Uppsala. Blir en bit att åka, men de får va så ibland. 105cm & 110cm ska han gå på då, kul! ✌🏼️🐎
Tänkte försöka filma/fota lite idag. Har ju massa bilder från Dubai i systemkameran också jag måste kolla igenom & överföra till datorn.

För övrigt är igår alla däck bytta till sommardäck på familjens samtliga 3 bilar & hästtransporten jag har. Nu är det vår på riktigt känns det som! Ingen med snö eller kyla nu, snälla...🙄 jag vill va sol, värme och sommar..!
Visa fler inlägg