Livet a la Jasmin 18 juli 2016

Idag är min första lediga dag på hela 14-dagars period, och fyfan va värt det varit äntligen ha en ledig dag, en paus! Har promenerat omkring själv i Skärholmens Centrum och kikat i affärerna. Ibland är det fan skönt att bara vara för sig själv, och ta vara på tiden utan massa måsten eller tider att passa.
Fick med mig nya shorts från rean och lite smink. Blev ju sminkad på make-up store då dem hade ett litet "event" för allmänheten/personer som ville och fyfan va jag insåg att jag inte kan sånt här själv.. träning ger färdighet i guess? Så det blir väl bara att börja öva på att sminka sig...tänk att smink kan "förändra" en människa så mycket.. Hmm
 
Senare blev jag upphämtad hemifrån och åkte för att käka en lunch med min kille<3 Snacka om att det kändes lite skumt, och blickarna vi fick när han sitter på ett "turk-kebab-ställe" och äter sin nyttiga pastasallad med kyckling, medans jag sitter framför honom med fetaste kebab tallriken & pommes haha. Ja vi är då inte ett normalt par om någon tror det.
Skor har jag också beställt hem idag, fanns ju inte min storlek kvar i affären... lite irriterande, men nu fick jag dem billigare via en hemsida, så det var väl meningen eller något? :-)
 
Imorgon är det jobb igen... Klockan 6 på morgonen börjar jag redan, det innebär väckarklockan ringer 4:45. Men så är livet ibland, blir dessutom dubbla jobb imorgon. Ser INTE fram emot det, men tiden går tänker jag, sekunderna tickar hela tiden framåt i livet.... Vi får se hur mitt liv blir framöver efter sommaren, har inte riktigt bestämt ännu och ingenting är klart ännu, vet inte om jag ska tycka det är spännande, jobbigt eller bara lite oroväckande haha. Idag är en bra dag iallafall, en dag i taget, så ska det nog bli bra ändå. No worries, be happy.. they say.
Stallet och sen hem och lägga sig i sängen är vad som står på tur nu, godnatt för idag.
#1 - - Emma -Merakibeauty.se:

så kul med lite nytt :)