Cheap dosent mean bad or ugly!

Nej precis, som rubriken ovan lyder!
Billigt är inte dåligt eller fult, nej tvärt om! Det är fynd. Såklart vill man köpa saker så billigt som möjligt, vem vill inte det!
 
Jag handlade lite billiga "bas-varor" igår på HM, vilket jag måste säga var värt det faktiskt. Glöm inte att man ska handla såna kläder man själv VILL ha och tycker OM, oavsett pris, märke mm.
Gå efter vad du själv gillar och trivs med. SKIT I ANDRAS ÅSIKTER.
Här är 2 bilder också, lånat från HM's egna hemsida. Resten hittade jag inte (strumpor, flera t-shirtar mm), och nu orkar jag inte anstränga mig börja fota alla kläderna För nu är klockan redan över 12 på natten, jag har jobbat idag lördag, och jobbar imorgon söndag också. Sovmorgon som tur är, men nu är det dags att sovaa! Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New in! Skor & porslin

Mina nya skor hade kommit & Guess what? DEM VAR PERFEKTA i storlek och allt, så nöjd! Sen fyndade jag på (två olika) second-hand butiker också. Det blev två olika porslins "skålar/ungsformer" med fina lock! Kostade mig typ under 100-lappen inte ens det, ska ha dessa när jag flyttar hemifrån. Tyckte dem var så fina, så jag va tvungen att slå till!

 
 
Second hand, kan alltså vara bra! Tummen upp!

Livet a la Jasmin 18 juli 2016

Idag är min första lediga dag på hela 14-dagars period, och fyfan va värt det varit äntligen ha en ledig dag, en paus! Har promenerat omkring själv i Skärholmens Centrum och kikat i affärerna. Ibland är det fan skönt att bara vara för sig själv, och ta vara på tiden utan massa måsten eller tider att passa.
Fick med mig nya shorts från rean och lite smink. Blev ju sminkad på make-up store då dem hade ett litet "event" för allmänheten/personer som ville och fyfan va jag insåg att jag inte kan sånt här själv.. träning ger färdighet i guess? Så det blir väl bara att börja öva på att sminka sig...tänk att smink kan "förändra" en människa så mycket.. Hmm
 
Senare blev jag upphämtad hemifrån och åkte för att käka en lunch med min kille<3 Snacka om att det kändes lite skumt, och blickarna vi fick när han sitter på ett "turk-kebab-ställe" och äter sin nyttiga pastasallad med kyckling, medans jag sitter framför honom med fetaste kebab tallriken & pommes haha. Ja vi är då inte ett normalt par om någon tror det.
Skor har jag också beställt hem idag, fanns ju inte min storlek kvar i affären... lite irriterande, men nu fick jag dem billigare via en hemsida, så det var väl meningen eller något? :-)
 
Imorgon är det jobb igen... Klockan 6 på morgonen börjar jag redan, det innebär väckarklockan ringer 4:45. Men så är livet ibland, blir dessutom dubbla jobb imorgon. Ser INTE fram emot det, men tiden går tänker jag, sekunderna tickar hela tiden framåt i livet.... Vi får se hur mitt liv blir framöver efter sommaren, har inte riktigt bestämt ännu och ingenting är klart ännu, vet inte om jag ska tycka det är spännande, jobbigt eller bara lite oroväckande haha. Idag är en bra dag iallafall, en dag i taget, så ska det nog bli bra ändå. No worries, be happy.. they say.
Stallet och sen hem och lägga sig i sängen är vad som står på tur nu, godnatt för idag.
Visa fler inlägg