Så var det... Last of Januari för Jasmin

Hej!! De va verkligen ett tag sedan sist nu, mer än en vecka har gått. Tiden bara springer iväg.
Lite kul att se att ni ändå besöker bloggen, trots att jag är så dålig på att uppdatera.... :-)
 
Söndag idag. Sista januari redan. Liksom där försvann en 12:de del av 2016 bara så. Poff!
Igår var jag ute i stan & käkade med min fina kille. Vi sprang säkert runt halva stan (kändes det som) innan vi tillslut valde & åt på PizzaHut på Götgatan. Det var riktigt gott med salami pizza, och inte minst trevligt!
Han är mannen jag iallafall vill ha & gifta mig med. Ha en framtid med! Börjar verkligen känna mig vuxen alltså. Tiden bara går!!
 
Annars har de väl varit som vanligt. Sjukhus, stall, mm. Har sprungit runt lite i stan också. Starta-eget-dagen hann jag med också i veckan, så nu har jag lärt mig lite mer! Finns dock mycket kvar att lära för mig. Jävla skatter, moms och skit...
Blir nog att starta aktiebolag!! :D
Har bokat kvällskurser inom "Starta eget" nu också för kommande veckorna, och lite annat jag ska skriva om sen. Nu måste jag komma på ett riktigt dunder namn till mitt företag bara!!
 
Imorgon är det 1a februari, måndag och vi ska på återbesök klockan 9:30 med hästen Lucio på Stavs Hästklinik. Usch blir tidig morgon.... Men vi hoppas hästen går "igenom" och kan börja ridas ordentligt nu igen! Vi vill tävla!!' Hoppa! Nu har han bara skrittat i 3 veckor & fått stå i sjukhage. Jag har ju tänkt starta minst La i dressyr under 2016 också.
Har jag glömt att nämna att de va nära för mig att få åka av nån dag sen också haha. Fyfan. Tur att man satt kvar, men de va nära ögat! Balans!! Och tur ;-)

Fredag den 22a januari 2016

Godmorgon världen! Eller Sverige kanske jag ska säga, tror inte allt för många utanför Sverige direkt hittat hit till min blogg haha :-)
 
Idag är det fredag!
Skönt att bara kunna vakna upp igen utan alarm. Utan massa måsten.
Bara vakna när kroppen känner för att öppna ögonen. Stängde till och med av ljud/vibration på telefonen igår innan jag sov, bara för att jag kan!
 
Snälla ni alla, ta vara på tiden i livet & ta för er! Ta för er av tiden! Tänk på er själva! ;-) Man måste våga njuta, koppla av och stressa mindre. Denna värld är så stressad redan....
 
Ikväll blir det stall som vanligt. Haha typiskt mig & syster att alltid vara där sist... :-) en fredag kväll liksom, vad gör det?
Även film hemma (fredagsmys) med pojkvännen blir det, och så ska vi väl laga mat tillsammans också<3
Det var nog allt för nu. Denna vecka har jag lyckats slippa illamåendet, Gud så skönt ska ni bara veta!!!
 
Jag på båda bilderna. Tänk att cancern ändrar ens utseende så mycket.. Håret försvann, och enligt mig själv ser det hemskt ut. Speciellt nu när det vuxit dessutom 3-4cm. Usch. Men så är livet mina vänner. Bara att kriga vidare<3
Visa fler inlägg