Last of feb 2016

Kom precis, ja såhär "sent" på att jag visst inte hade bloggat idag ännu, så det får bli detta korta inlägg! Bättre än inget va? För alla er som väljer att läsa vad lilla jag i denna värld har att säga❤️

Blodprover idag på vårdcentralen. Usch vad jag hatar att bli stucken i armen, har gjort det alldeles för många gånger i mitt liv nu...
Idag blev det promenad på ca 45min med syster i stallet med hästen. Jobbigt men de va väl värt det?

Imorgon är det tisdag. Redan 1:a mars 2016!! Fyfan alltså tiden går snabbare än man tror.
Ska befinna mig 9:00 på morgonen på sjukhuset igen. Cellgifter (även kallat cytostatika) ska jag få. Det kommer ta 8h totalt, ser inte fram emot att ligga där hela dagen. Verkligen inte.. Men vad ska man göra, måste ju.. Imorgon börjar jag alltså med min kur nummer 7.
Hoppas jag mår bra efteråt & slipper biverkningar bara, åååhhooo😐

Fuck Cancer !

Hello world, this is me life should be,
Fun for everyone.
Life is easy if you wear a smile,
Just be your self don't ever change your style,
You are you, I am me, we'll be free..
Jazmiiiin the Queen, boom! 🌟
🌟Born to be a Star.

My baby BOYS ❤️

Idag hann jag med massor!! Eller ja mer än vanliga dagar haha.
Möte vid 10:00 imorse med kommunen angående mitt företag jag i framtiden ska starta. Dem vart impade alltså! Jag är "bara 21år gammal" och har redan stora planer för mitt liv! YEEY, kul att dem tyckte så iallafall!

Hann med en snabb sväng till stallet på förmiddagen också. Fixade allt & hästen vilar idag ifrån all träning!

Nu har jag kommit hem ifrån stan. Bio time på SF bio, den som ligger mitt i Stockholm, Filmstaden Sergel på ja... Sergelstorg! Kollade filmen "Deadpool" med min fina partner❤️och den var faktiskt bra! Sevärd skulle jag säga! Kolla den ;-) !!

Här hemma möttes jag är min baby boy Azlan, som gärna ville ha uppmärksamhet. Nu har han dock deckat helt på golvet & är i sina drömmars värld, haha. Big Love. Jag är allmänt glad, lycklig, kär och ja något trött nu. Sängen.. here I Come.
Visa fler inlägg