Magsjuk, Solsidan, Aktier, Stockholmsbörsen.

Igår kväll var ett helvete alltså, spydde, mådde så illa, så ont i magen, diarre osv.. allt på engång, kunde knappt sova. Vet fortfarande inte varför det blev så, helt plötsligt men misstänker maten jag åt (vi var i stan med jobbet, alla kollegorna och åt "julbord" på en libanesiskt restaurang på Kungholmen i Stockholm).
 
Sån dålig kväll/natt jag haft. Sen lyckades jag väl somna tillslut sent, och imorse när jag vaknade hade jag bara illamåendet kvar, tack och lov ingen smärta i magen! För det var en av dem värsta dagarna i mitt liv..
Försökte äta och dricka lite, så man får i sig något (ja..ni förstår, allt försvann ju från kroppen/magen igår kväll). Sen åkte jag iväg med morsan för att kolla i lite affärer, köpa lite julklappar och så.
Känns så bra att jag som tur var ledig idag!
 
Imorgon måndag igen, och jag är ledig!! Det händer typ aldrig, men jo, imorgon är jag ledig! Blir dock ingen sovmorgon för Stockholms-börsen öppnar ju 9:30 och då måste jag direkt se hur det gått upp eller ner, så jag förhoppningvis kan göra en vinst på flera tusen (sälja aktier) om jag har tur!! Yeheey.
Jag är total nybörjare på det här ska ni veta..
 
Det är svårt med aktier tycker jag, men kul. Man lär sig, sakta sakta men säkert.
Nu ska jag resten av denna söndag kväll börja kolla på serien SOLSIDAN. Den är så himla bra!! Ska börja från säsong 1, avsnitt 1 och se varenda avsnitt som finns, och alla 5 säsonger!
Ostbågarna & drickan bredvid, mums! Godnatt.
 
#1 - - Hej:

Om du vart magsjuk borde du verkligen stanna hemma i minst 48 h =/ Folk går ut för tidigt och smittar ner allt, tyvärr. Som jag tex.. Jag har emetofobi. Fobi för att spy. Och blir totalt livrädd av att vara bland folk vid denna tiden för jag är så rädd för att bli sjuk. Och det är tyvärr så här smittan sprider sig, man måste hålla sig hemma! :(