Life as Jasmin 2016-08-17

Nu är jag här lite igen och skriver. Känns som att jag bara skriver när jag köpt saker haha.. Nej men skämt åtsido.
Jobbar på om dagarna, och nu äntligen en ledig dag idag dock.
 
Ikväll blir det provridning på våran häst Lucio, en kvinna som kommer och ska testa om hon ev är intresserad av att köpa honom från oss. Imorgon torsdag kanske en annan också kommer, och på söndag isåfall en 3:dje provridning. Så snart är han nog såd, blir bäst så för alla. Vi har lagt ut honom på hästnet nu för 150.000kr och jag tänker inte sänka en krona! =) Lucio förtjänar bara det bästa, och ett hem med massa kärlek och bra ägare.
 
Jag jobbar imorgon torsdag och fredag. Sen är jag ledig helgen denna vecka, både lördag och söndag. Fy så skönt, och det förtjänar jag!
Fredag kväll efter jobb/stall blir det middag ute någonstans med 2 gamla tjejkompisar, vi har ju inte träffats på månader.. Blir väl så när alla bor åt olika håll, har arbete och börjar bilda familjer mm.. Shit vad tiden ändå går snabbt, fast den går långsamt.. crazy
 
Nu måste jag kolla på lagfinalen i hoppning (OS 2016), på tal om ridsport. Vi kan ju hoppas att det nu går bra för Sverige och dem svenska ryttarna. Heja Rolf-Göran!!
Lucio världsmästerskapen i Flyinge 2016 foto: David Svensson / MXM.
#1 - - Lena:

Vad skönt med en ledig dag och sen en ledig helg! Njut! :)