Life as Jasmin 2016-08-17

Nu är jag här lite igen och skriver. Känns som att jag bara skriver när jag köpt saker haha.. Nej men skämt åtsido.
Jobbar på om dagarna, och nu äntligen en ledig dag idag dock.
 
Ikväll blir det provridning på våran häst Lucio, en kvinna som kommer och ska testa om hon ev är intresserad av att köpa honom från oss. Imorgon torsdag kanske en annan också kommer, och på söndag isåfall en 3:dje provridning. Så snart är han nog såd, blir bäst så för alla. Vi har lagt ut honom på hästnet nu för 150.000kr och jag tänker inte sänka en krona! =) Lucio förtjänar bara det bästa, och ett hem med massa kärlek och bra ägare.
 
Jag jobbar imorgon torsdag och fredag. Sen är jag ledig helgen denna vecka, både lördag och söndag. Fy så skönt, och det förtjänar jag!
Fredag kväll efter jobb/stall blir det middag ute någonstans med 2 gamla tjejkompisar, vi har ju inte träffats på månader.. Blir väl så när alla bor åt olika håll, har arbete och börjar bilda familjer mm.. Shit vad tiden ändå går snabbt, fast den går långsamt.. crazy
 
Nu måste jag kolla på lagfinalen i hoppning (OS 2016), på tal om ridsport. Vi kan ju hoppas att det nu går bra för Sverige och dem svenska ryttarna. Heja Rolf-Göran!!
Lucio världsmästerskapen i Flyinge 2016 foto: David Svensson / MXM.

Senaste om livet - tills idag 1/8-2016

1. Lucio (våran häst) är nu tillsalu alternativt ska han hitta en fodervärd. Vi har bestämt tillsammans att det är det bästa och smartaste just nu, vi har helt enkelt inte riktigt tid. Vi tycker att ska man ha en häst, speciellt här i Stockholm, inackorderad ska man träna och tävla för att det ska vara värt det...
 
2. Jag jobbar, dubbla jobb så mycket så jag knappt har tid att vara hemma, vila eller ens vara ledig.. Fick nu under juli ihop ca 200 timmar !? Blir ju bra när nästa lön kommer, men det har varit en inte så rolig månad.. Tagit på kropp och psyke.
Nu har jag jobb och timmar, på båda jobben hela augusti ut också. Sen får vi se vad som ska ske. Var på en intervju i helgen, vilket var ett väldigt välbetalt yrke. Vill inte gå in på vart, lön mm men det handlade om att jag ska vara restaurangchef och personal/drift ansvarig på ett ställe. Hmm.. spännande, eller skrämmande haha?
 
3. Mitt hår VÄXER. Inte snabb, men nuförtiden kan jag till och med sätta upp det i en liten toffs. HAHA... kaos, ser ut som "lilla-my" typ från Mumin /är ju till och med så kort som den karaktären).. Men thats life :-) (håret tappade jag innan pga cancer, för er läsare som inte hängt här på min blogg innan).
 
4. Jag har insett en sak nu! Jag vill verkligen starta eget och ha min egna affär... Hmm, så synd att det ska kosta massa pengar att bara hyra en lokal liksom.. ''/ Önskar jag hade eget hus/tomt så man kunde sätta upp en billig stuga på tomten och använda som affär/lokal. Kanske i framtiden? *Hoppas*
Typ jag och min "man" <3 haha..
Visa fler inlägg