Shopping på sweden International horse show 2015

Ja, tänkte att bilder säger mer än tusen ord så här är vad vi fick med oss från mässan! Längst ner under alla bilder har jag skrivit ner mer detaljerad lista... Dem gröna betfor-påsarna fick vi gratis, varuprover som delades ut.
  • Svart kandarträns med tyglar, rundsytt med lackad nosgrimma! Bling pannband!!
  • Elastisk-täckesgjord
  • Grå luva till hästen (ska matcha våra gråa schabrak hemma)
  • Ridhandskar (till mig)
  • Skärp bling-bling (syrrans)
  • Spooks-väst (syrrans)
  • Grönt dressyrschabrak (matchar min luva hemma)
  • Svarta lindor (halv-elastiska)
  • GULD-boots!!
  • Stall/Natt-bandage till hästen, riktigt bra!

Jasmin a l'a 2015 november

This is me, like it or not!
Märkte att jag knappt aldrig nuförtiden (senaste åren) tar bilder på mig själv, speciellt inte laddar upp. Så här är en, ja med peruk och i annan färg än originalet, men here it is, like it or not. Har faktiskt tack vare det liv jag levt lärt mig med åren att skita i vad alla andra tycker! ;-) riktigt bra, och jag önskar att alla kunde ha en sådan självbild/självkänsla och våga vara sig själv! I det här livet dömer ingen annan mig än gud, punkt. Tyck vad ni vill. And be strong people<3

The sky is the limit!

Ja suddiga bilder ifrån video/iphone men bättre än inga bilder alls? :-)
 
Hej och hå här går det undan!
Söndag, och jag har gjort mer denna helg än jag gjort på senaste månaderna typ. Känns så iallafall, bara idag har jag hunnit med massor. Istället för att sova halva söndagarna, som jag annars brukar har jag idag hunnit med att vara i stallet, till och med 2 gånger. Även iväg med familjen och handlat (underställ), och haft hovslagaren ute.
 
Lucio fick vinterskoning idag med sulor. Visade sig även att han haft en hovböld !? på höger bakben. Det har inte märkt ens, och han har inte varit halt! Hur som helst, var den liten och hovslagaren kunde i princip skära bort den helt när han ändå tog bort massa "död-hov" så nu försvann den! Vilken tur alltså!
Är glad att vi nu hittat en så bra och seriös hovslagare!
 
Underställ köpte jag på Stadium Outlet i Södertälje, så slipper man frysa nu när minusgraderna har kommit! Bättre klä på sig ordentligt när man ändå är i stallet flera timmar ;-)
Nu hoppas jag på SNÖ !!
 
Sen, nu hela em har vi varit i stallet igen. En gammal tränare/lärare från gymnasiet/vän kom ut till oss och fick hoppa Lucio lite. Han var jätte duktig och det såg så bra ut idag. Hon har ju aldrig sett/suttit på hästen, så det var kul att få upp en grymt duktig ryttare på honom och höra hennes åsikter/se henne hoppa.
Det är det gamla vanliga vi kommer behöva fortsätta jobba med, dvs kvickheten! Här segar vi inte på, utan han ska vara kvick och lyhörd för skänkeln framåt. Hon fick till det väldigt bra iallafall sen, och tyckte att hästen var jättefin! Alltid kul att höra :-)
 
Här är banan jag & syrran byggde i ridhuset. Eller iallafall hinderna stod såhär, sen tog vi dem i lite annan ordning och så. En bra bana, utan massa relaterade avstånd. Dock var det ju en del att bygga för oss, hehe. Men helt klart värt det!!
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Foto, Häst & Ridsport;
Taggar: banhoppning, hinder, hippolog, hoppning, hovböld, hovslagare, häst, lucio, ridlärare, ryttare, sko, skor, tävlingsryttare, underställ
Visa fler inlägg