Nu jävlar ska det tävlas!

Tisdag morgon då!
Sjukhusbesöket igår gick bra. Blev inte så mycket klokare, men de blir jag på onsdag kanske.. Strålning nummer 6 gjorde jag igår med, 6 av 30 avklarade alltså!! :-) idag blir det alltså 7:de gången.

Blir mycket att göra känns det som. Först besök på kvinnokliniken 10:30 i Huddinge Sjukhus, dit jag fått en remiss. Dem ska väl bara prata ändå så, ja why not?

Sedan 13:10 strålning på Karolinska i Solna. Jobbigt att behöva åka till andra sidan stan varenda dag... Strålningen är ju över på nån minut typ..

Hoppträning för Haking är det ju idag också 17:30. Tanken är att jag ska rida den själv idag! Senaste har ju min syster fått rida när jag inte kunnat/orkat pga operationen, sjukhus mm.. Men det ska bli kul, nu jävlar!! Taggad är man iallafall! :-)

Så kanske jag ska skriva ner det här också. Jag ska tävla dressyr nästa vecka!! Så det blir att lära sig ett program mm, det måste jag träna till också verkligen känner jag. Måste ta chansen jag fick, man vill ju komma någonstans! Jag som knappt ridit senaste tiden (månaderna), har nu fått nån flipp i huvudet & anmält mig till massa tävlingar! Never give up! ;-)

Later!
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Dressyr, Hoppning, Kvinnoklinik, Sjukhus, Strålning, Tävla