Fan, fattades bara det här.. + listan

Jag har verkligen inte tid att nu bli sjuk och förkyld, fyfan.. Imorgon måndag ska jag ju dessutom börja min cellgiftsbehandling. Så ligger jag här hemma dagen innan och näsan rinner. Nyser som om jag vore allergisk mot allt, och rösten har jag nästan tappat också. Fattades bara det här, fan alltså! Nu får jag ligga hemma hela dagen och försöka bli lite bättre..'
 
Vaknade tidigt imorse av att jag blödde näsblod av någon anledning också. Dessutom har jag sovit väldigt dåligt.. Kanske ska försöka mig på ett bad hemma senare ikväll, men avvaktar tills vidare pga operationssåret vid nyckelbenet/armhålan. Den har gjort ont senaste dagarna sedan operationen förra onsdagen. Men det är bättre nu, tack och lov!
 
För övrigt har vi haft studentfirande här hemma nu under helgen för min lilla syster! Äntligen är det över, och gästerna har åkt hem. Vart lite fullt hus där ett tag, men kul ändå. Sånt händer inte så ofta!
 
Listan, på vad jag måste & ska göra framöver. Skriver ner den här, så kan man inte backa med sina egna tankar när man istället publicerat ut den en gång ;)
 
-BLI FRISK
-Köpa ny mobiltelefon, min nuvarande Iphone 5 börjar ge upp efter 2år.
-Skaffa en medryttare till Lucio. Att det ska vara så svårt... :-/
-Se till att Azlan, min hund nångång får vara med i någon reklamfilm på tv eller liknande. Har massa fina bilder på honom nu iallafall tagna förrigår av en vän<3
-Fixa mitt hår (peruken) den är katastrof just nu.. Att hår ska vara ett sånt I-landsproblem..
-Skaffa en bra kamera..!
 
 
#1 - - Mathilda Henriksson:

Åh vad jobbigt med en förkylning mitt i allt annat med.. :(

SV: Åh vad roligt att höra, tack så jättemycket :D

Svar: kram på dig!
Jasmin Pääaho