Näst Sista Juli 2015

Kul att se, att ändå så många går in här & besöker min lilla blogg, trots att jag varit så oaktiv. Still alive, och mitt under behandling är jag i dagsläget. Tills nu har saker gått framåt, och jag svarat bra på behandling.
Dock var det en period jag var dålig och fick ligga inne på sjukan också.
 
Nu är jag mest hemma, planerar framtiden. Hästen har man kvar, och det får vi se hur det blir med vart vi tillslut står med honom. Annars fortsätter jag kämpa och leva på här, har lite andra planer med.
Kanske borde skriva här lite mer ofta? :)

Still alive, cancer - you shall die

Yes folk, jag är fortfarande vid liv!
Har bara råkat bli att jag inte varit så aktiv här på ett tag, men just so you know :)
 
Det har varit att jag bland annat inte mått allt för bra. Fick ligga inne i dagar på sjukhuset också, och allmänt har tiden velat (tagit) över mitt liv och kropp just nu. Eller rättar mig själv, inte tiden. Tiden den tick tick tickar på, känn så fort dagarna går. Sommar, höst, vinter och vår ... Nej det är det här cancer helvetet, den demonen och all denna efterbehandling som fått mig att må som jag gjort senaste tiden. Alla biverkningar. Fyfan, bäst att det är värt allting! Det måste vara värt denna kamp!
 
Cuz get what? Du är inte välkommen i mitt liv eller i min kropp mer, må du aldrig återvända igen! Aldrig igen..
 
För övrigt har vi bytt stall med Lucio. Nu står vi på stall Dalsta ute i Grödinge från och med JuLI 2015. Hur länge det blir eller hur framtiden ser ut? Det kan jag inte ge svar på ännu, men vi har saker vi vill och hoppas på.
 
Idag har han löshoppat igen för första gången på mer än 1år. Verkligen på tiden, och han var duktig. Lite mer rutin bara, så ska han nog bygga upp ett ännu bättre självförtroende i hoppningen och hoppa ännu högre höjder. Vi tar det i hans takt. Fina häst <3
Han går nu på bete, och har tyvärr brännt mulen i solen också.... stackarn..
 
Måste ta och skaffa mig en kamera inser jag nu, hmm!!
Visa fler inlägg