Nu smider vi planerna framåt & säljer bort gammalt/begagnat

Annandag jul idag då, undrar varför det ens kallas så?
Idag hade jag av någon anledning lagt alarm på mobilen klockan 10:00. Kommer inte ens ihåg att jag skulle gjort det, eller varför.... Men jävligt irriterande var det att vakna, och sedan inte kunna somna om. Fy..
 
Idag blir det stall som vanligt.
Har även precis bokat ett "start-up" möte i januari för mig själv. Nu smider jag planerna om att starta mitt företag vidare! Det ska hända, snart ska ni se! Måste bara komma på ett bra namn/märke också, kul syssla iallafall men lätt är det inte...Men jag ska lyckas, och ha kul ;-) Behöver bara lära mig mer, om allt.
 
Har för övrigt suttit här och ordnat massa paket jag ska skicka iväg till privatpersoner, på begagnade saker/hästgrejer jag sålt. Sedan ska någon snubbe komma och hämta ett skrivbord på plats också vid 13:00. Känns så mycket enklare att skicka sålda saker, går snabbare också. Men just möbler får man komma & hämta hos mig.
 
Julafton hemma igår var som vanligt trevligt. Fick många fina & användbara presenter av familjen, tusen tack för allt! Även om presenterna inte är det viktigaste, uppskattar jag dem väldigt mycket. Har nog själv varit ganska generös detta år också med presenter jag gett bort<3
Imorgon är förhoppningsvis även denna såld, min gamla hästtransport. Jag är inne på min 4:dje nu, denna på bilden här är min 3:dje och alltså tillsalu (haha ja... jag äger för tillfället 2stycken).