Snart är det över...

Här är bild på mitt liv från dem senaste dygnen. Orkar helt enkelt inte skriva detaljerat om det...
Det har varit hiphop kryssning, stall/hästen, stress, avkoppling, trötthet, lycka, lite sömn, lite mat, och allmänt bara mycket mer "motion" än vanligt vilket min kropp inte är van med. Är helt slut i kroppen, av att leva, en normal vardag. Herregud. Som en katastrofal träningsvärk, som jag för övrigt hatar!

Nu är klockan 03:19 på natten. Dygnen är upp & ner huller om buller hos mig. Tänker lägga mig nu och somna. Ta bort telefonen, internet och ljud/vibration. Inget alarm, ingen väckning. Ska vakna sista dagen på 2015, när min kropp vill vakna. Oavsett vad klockan är :-)
Sista dagen för 2015 idag!! Godnatt kära läsare, vilka ni än är där ute i Sverige! :-)
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: 2015, 2016, hiphop, kryssning, livet, lucio, mat, nyår, trött

Jag orkar inte!

Fyfaaan va trött jag är! Fråga inte ens mig varför, sov ju inte så sent igår. Jag vill bara lägga mig i sängen, orkar ingenting. Kanske ska man ta ett varmt bad i badkaret idag?
Stallet har man ju också som vanligt... Idag känns det mer som ett måste, och så vill jag inte att det ska kännas. Men men, alla dagar kan inte vara bra dagar..

Det sägs att det visst ska komma snö & kyla nu. Hoppas!!
Nu tänker jag gå ner till köket här hemma & leta fram massa chips, popcorn och dricka. Sen gå & sätta mig i soffan & bara äta massa "onyttigheter". Kanske om man orkar se film? Eller bara tv..
Imorgon är det söndag, sista dagen på denna vecka. Blir stall & hästen ska iväg på träning på Botkyrka Ridsällskap (julkurs-kandar). Sedan är det måndag, ny vecka & kryssning!!! :-D Tiden går snabbt!
0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: häst, julkurs, kandar, lucio, onyttigheter, ork, popcorn, sova, trött

Nu smider vi planerna framåt & säljer bort gammalt/begagnat

Annandag jul idag då, undrar varför det ens kallas så?
Idag hade jag av någon anledning lagt alarm på mobilen klockan 10:00. Kommer inte ens ihåg att jag skulle gjort det, eller varför.... Men jävligt irriterande var det att vakna, och sedan inte kunna somna om. Fy..
 
Idag blir det stall som vanligt.
Har även precis bokat ett "start-up" möte i januari för mig själv. Nu smider jag planerna om att starta mitt företag vidare! Det ska hända, snart ska ni se! Måste bara komma på ett bra namn/märke också, kul syssla iallafall men lätt är det inte...Men jag ska lyckas, och ha kul ;-) Behöver bara lära mig mer, om allt.
 
Har för övrigt suttit här och ordnat massa paket jag ska skicka iväg till privatpersoner, på begagnade saker/hästgrejer jag sålt. Sedan ska någon snubbe komma och hämta ett skrivbord på plats också vid 13:00. Känns så mycket enklare att skicka sålda saker, går snabbare också. Men just möbler får man komma & hämta hos mig.
 
Julafton hemma igår var som vanligt trevligt. Fick många fina & användbara presenter av familjen, tusen tack för allt! Även om presenterna inte är det viktigaste, uppskattar jag dem väldigt mycket. Har nog själv varit ganska generös detta år också med presenter jag gett bort<3
Imorgon är förhoppningsvis även denna såld, min gamla hästtransport. Jag är inne på min 4:dje nu, denna på bilden här är min 3:dje och alltså tillsalu (haha ja... jag äger för tillfället 2stycken).
Visa fler inlägg