Pengar är inte allt här i livet

De är verkligen på tiden med lite update här nu va..!
 
Status för dagen: (hälsa - shopping - kamera)
Mår bra! Aptiten finns, och känner inte biverkningar. Har varit och shoppat loss lite underkläder & kläder idag. Fick dessutom med mig hem en ny kompakt systemkamera med objektiv.
Den hoppas jag mycket på nu, men vi får ju se. Man kan dessutom filma i HD-kvaliét och allmänt verkar den bara himla bra. Får ta och lära mig, så snart kommer det finnas massa mer bilder på bloggen. Wi-fi överföring har den också, perfekt!
 
Status för övriga livet (hästen - stall - pengar - lägenhet):
Hästen mår bra och var på kliniken i Stav häromdagen. Årliga vaccination & tandkontroll var på schemat. Allting såg väldigt bra ut, han fick beröm. Eller snarare vi fick beröm av tandspecialisten, för att vi skött och anpassat utrustningen & bett så bra så hästens mun var fräsch. Super!
 
Stallplatsen där vi nu står uppstallade (Dalsta) måste sägas upp...
 
Har slösat en del pengar (speciellt idag, hehe) men även sålt massa saker. Så det kanske jämnar ut sig? :) Får ju som tur är just nu pengar av försäkringskassan varje månad, samt från AFA-försäkringen. Denna månad fick jag dessutom en stor semesterlön från jobbet, så inkomsten är bra trots att jag är sjukskriven heltid... *tur i oturen*
 
Försöker fortfarande fixa en lägenhet (förstahands-kontrakt). Inte för att jag ska flytta, men får väl hyra ut den tills att jag ska flytta eller något:) Inte lätt att få här i Stockholm, så får jag tag på en tar jag den!
 
(Sony Alpha a5100).
En kommentar publicerat i Allmänt
Taggar: Hälsa, Häst, Pengar, Stall, kamera, sony, systemkamera
#1 - - Elisabet:

Hej! Jag undrar om GPA hjälmen finns kvar? Vi hade ju mailkontakt och jag har skrivit flera gånger och skickat min adress mm men inte fått något svar. Är den såld? Mvh/Elisabet

Svar: Hjälmen finns kvar. Har inte hunnit läsa igenom alla mina mail ännu, håller på med det nu. Tar lite tid svara folk, då jag har massor att sälja mer än bara en hjälm ;) och datorn håller på med ny uppdatering (windows 10).
Jasmin Pääaho