Här har ni dagens lärdom!

Man MÅSTE våga satsa, för att kunna vinna!!
verkligen..Just GO for it! V Å G A!!
 
Söndag, en lugn dag hemma som vanligt idag, yees vad annars...
 
Status i stallet under em/kväll var bra iallafall. Varit ute med systern min och fixat allting. Dessutom hade vi en jätte duktig tjej idag som provred Lucio. Kul när det kändes bra iallafall, så får vi se! Kanske blir hon medryttare framöver.
 
Dessutom är nu äntligen stallplatsen uppsagd & bekräftad! När flytt blir får vi se.
Nu ska det satsas lite mer med hoppningen för Lucios och våran del.
Snart (om exakt 14dagar, dvs den 13september) ska han starta (är tanken iallafall) lokalt hoppning. Blir en 85cm clear round på Värmdö till att börja med. Om bara syrran hoppar, eller om vi båda gör återstår att se. Vi är anmälda båda två, men det kommer vara mitt i min cancer behandling.... så vi får se vad min kropp säger helt enkelt.
 
Imorgon är det redan sista augusti. Tiden går verkligen SNABBT!
Blir blodprover på vårdcentralen igen.. Sen stallet på kvällen.
 
Får bjuda på en iphone kamera bild idag iallafall, bättre än inget!
Lucio "Lusen".

Pengar är inte allt här i livet

De är verkligen på tiden med lite update här nu va..!
 
Status för dagen: (hälsa - shopping - kamera)
Mår bra! Aptiten finns, och känner inte biverkningar. Har varit och shoppat loss lite underkläder & kläder idag. Fick dessutom med mig hem en ny kompakt systemkamera med objektiv.
Den hoppas jag mycket på nu, men vi får ju se. Man kan dessutom filma i HD-kvaliét och allmänt verkar den bara himla bra. Får ta och lära mig, så snart kommer det finnas massa mer bilder på bloggen. Wi-fi överföring har den också, perfekt!
 
Status för övriga livet (hästen - stall - pengar - lägenhet):
Hästen mår bra och var på kliniken i Stav häromdagen. Årliga vaccination & tandkontroll var på schemat. Allting såg väldigt bra ut, han fick beröm. Eller snarare vi fick beröm av tandspecialisten, för att vi skött och anpassat utrustningen & bett så bra så hästens mun var fräsch. Super!
 
Stallplatsen där vi nu står uppstallade (Dalsta) måste sägas upp...
 
Har slösat en del pengar (speciellt idag, hehe) men även sålt massa saker. Så det kanske jämnar ut sig? :) Får ju som tur är just nu pengar av försäkringskassan varje månad, samt från AFA-försäkringen. Denna månad fick jag dessutom en stor semesterlön från jobbet, så inkomsten är bra trots att jag är sjukskriven heltid... *tur i oturen*
 
Försöker fortfarande fixa en lägenhet (förstahands-kontrakt). Inte för att jag ska flytta, men får väl hyra ut den tills att jag ska flytta eller något:) Inte lätt att få här i Stockholm, så får jag tag på en tar jag den!
 
(Sony Alpha a5100).
En kommentar
publicerat i Allmänt
Taggar: Hälsa, Häst, Pengar, Stall, kamera, sony, systemkamera
Visa fler inlägg