Häst, häst, häst

 
Imorgon måndag (eller ja idag, klockan är snart 1 på natten), blir det att kolla på ett nytt stall redan kl.9 på morgonen. Kanske blir det att vi flyttar dit. Vill inte nämna för mycket ännu, då ingenting är säkert. Där finns iallafall ridhus, massa tränare osv vilket är anledningen till att jag ens vill byta stall. Inget fel på Långängen där vi står nu alltså, det har varit bra!
 
För övrigt, så är vi snart igång igen. Lucio har ju tappat skor lite för ofta (kanske en varje vecka) nu senaste månaden, hunnit vara halt en vecka pga tappsko osv med. Men nu känns det som att vi snart kan börja träna ordentligt, hoppas.. Har inte fått rida ut, hoppa eller någonting alls sista tiden. Vi har bara ridit på banan & longerat/tömkört honom "lätt" i alla gångarter. Man känner att han vill mer, blir lite taggad. Synd att vi inte kan/får träna som vi vill just nu. Men hovarna måste gå först som sagt. Hälsan är det viktigaste, sedan får man ta träning/tävling när hästen mår som den ska!
 
Allt det var pga en hovslagare vi hade innan den nuvarande. Så ett tips är att verkligen KOLLA UPP hovslagare man ska anlita! Jag hade fått endast höra bra saker om den första vi hade, men det visade sig vara helt fel och denne person orsakade bara skada på min hästs hovar...suck, man har lärt sig sin läxa nu iallafall...
 
 
Visa fler inlägg