Vem är jag?

Blogg - Jobb - Fritid - Utbildning - Framtid - Uppväxt
 
Jasmin heter jag. Jasmin Johanna Maria Pääaho för den som ville veta exakt hela mitt namn. Jag bor (just nu iallafall) i Tumba. Botkyrka kommun, ligger söder om Stockholm. Är född -94, 8:onde maj. Alltså 20år gammal idag i skrivandets stund.
 
Jag jobbar som väktare. Är även anställd på papper på några andra ställen. Har haft andra jobb också bland annat i restaurang-branschen samt lite annat.
 
Annars på fritiden har jag ju min häst. Lucio. Honom kan jag skriva ett helt nytt inlägg om, de blir nog ganska mycket om jag ska ta det nu. Tanken är iallafall att han ska vara min tävlingshäst, så jag kan komma nånstans. Vill och SKA verkligen satsa på ridsporten! Jag SKA bli någonting, någonting stort! En vacker dag..
 
Är född och uppvuxen här i Botkyrka, dvs har jag alltid bott i förorten. Gått grundskolan här. Gymnasiet gick jag också (Realgymnasiet) i Stockholm. Läste naturbruk - Hästhållning i 3år. Fick där min tappsko-kompetens, samt är jag diplomerad hästskötare.
 
Som person är jag stark. Då menar jag stark psykiskt.
Gillar inte falska rykten, lögner, eller människor som pratar bakom ryggen på andra. Inte heller när folk uttalar sig om saker dem inte har en aning om. Däremot säger jag inte att man inte får ha åsikter, det har alla, om allting. Man SKA få tycka och tänka olika. Jag är en person som iallafall står för vad jag tycker! Vill alla andra väl. Jag skulle säga att jag är en väldigt godhjärtad person, som bryr sig mycket om andra och vill vara en förebild, tur att jag vet att jag är det för många. Det tror och hoppas jag att alla ser hos mig som person!
 
Instagram: jasminofsweden
Facebook: Jasmin Pääaho
  
Kan ju redan nu tala om att jag är absolut sämst på att ta bilder på mig själv, trivs nog inte framför kameran direkt. Men här har ni iallafall. Kul att se ett ansikte på personen man läser om!
Vi hörs!
 
 
Visa fler inlägg